Mkparịta ụka WhatsApp n'ịntanetị!

Okwu mmalite nke ụzọ dị iche iche nke mkpọpu mmiri nke rotary Drilling rig.Australia Excavator sprocket

Okwu mmalite nke ụzọ dị iche iche nke mkpọpu mmiri nke rotary Drilling rig.Australia Excavator sprocket

 

IMGP1618

Onye na-arụ ọrụ nke ọma kwesịrị ịma ụdị na ike nke geology a na-egwupụta oge niile, na ụdị ọkpọkọ ọkpọkọ na ihe ndị na-egwupụta ihe ọ ga-eji mee ihe, na usoro ịkụ ihe bụ ụzọ kachasị dị irè isi chịkwaa ọrụ ahụ., The kasị ala ibu Mbelata, ndị kasị ala eyi, kasị ngwa footage.Australia Excavator sprocketur mkpọpu ụzọ dị ka geological ọnọdụ: ịcha, nzọpịa, plucking na egweri.Australia Excavator sprocket.

Enwere ike kewaa igwe mkpọgharị rotary ụzọ anọ dịka ọnọdụ ala ala si dị: ịcha, ịhịa aka n'ahụ, ịkụcha na igwe nri.

1. Ịcha

A na-eji ezé ịwụ maka igbutu na mkpọpu, na bọket mgbanaka okpukpu abụọ nwere ọkpọkọ mgbakasị ahụ ka a na-eji amịpụta usoro kwụsiri ike na obere nguzogide, dị ka akwa apịtị, silt na ájá nwere ike geological n'ozuzu n'ime 400 kPa, site na ezé ịwụ. Mbelata rotary na-ebelata nguzogide ma na-abawanye ọsọ rig.

Abụọ, gbajiri agbaji

Mkpọpu ihe ọkụkụ na-eji picking, ọtụtụ n'ime ha na-eji bọket mgbapu okwute nwere okpukpu abụọ, ma nwee ike ijikwa mgbagha mgbagha ma ọ bụ ọkpọkọ akpọchiri igwe dị ka ike geological siri dị, ma nwee ike igwu gravel, mudstone, sandstone, Shale na ọkara ihu igwe. , wdg, site na nrụgide nyefe na alloy point on pick iji nweta ngwepịa olulu.Australia Excavator sprocket.

Atọ, tụgharịa

Enwere ike iji ya na ájá okpukpu abụọ na bọket mgbapu okpukpu abụọ, a pụkwara iji ezé Bauer mee ihe.N'ihi ụdị ọdịdị ala dị iche iche, usoro ịkụ ihe ga-agbanwe ya.Maka ịzọpịa ya, enwere ike gwuo ya na ụdị ntụgharị, a na-ekonye ọkpọkọ ọkpọkọ na eriri isi, a na-atụgharị okwute ahụ na n'ọnụ ọnụ eze nke ịwụ ahụ, na-atọpụ obere okwute na bọket ahụ na-ese n'elu mmiri.Usoro ọrụ a bụ iji zere ike na ịma jijiji nke obere okwute.Australia Excavator sprocket.

Anọ, egweri Australia Excavator sprocket

Iji nkume akuakuzinwo na nha nha nha nha, na igwe-mkpọchi ọkpọkọ ịkụnye ọkpọ n'ime nkume guzobe gbakọọ site na otu okirikiri mkpakọ ike, ike bụ site na ọtụtụ MPa ka ọtụtụ iri MPa, na-emekarị nkume ọgwụgwụ na-ebu ikpo. , site na gbọmgbọm egwu egwu úgwù na-egweri n'ime nkume, ma ọ bụ na-egweri na mkpọpu site na aro egwu egwu, n'otu oge ahụ, dị ka ụdị, ike, brittleness na fissure nke nkume e guzobere, ohere nke fragmentation adịghị ewepu.Australia Ọkpụkpọ ihe mkpofu

 


Oge nzipu: Ọgọst-15-2022